søndag 28. februar 2010

Motivet - Week 8 challenge

This is my take on this weeks challenge at Motivet-Blog. I am so thankfull for the free digi stamp you can find on their blog!

I have made the card for a little girl who turns one year in March!

søndag 21. februar 2010

Sukkersøtt: Utfordring #73-Til en venn

Sukkersøtts utfordring denne uken er som følger:

"Lag noe til en venn der inkluderer et dikt eller vers om venskab (NB dette skal ikke være et stemplet dikt)"

Jeg har laget et kort med et dikt jeg fant på en nettside. Glemte å notere navnet på nettstedet, men søkte på Google etter dikt om vennskap.

Kortet er holdt veldig enkelt med relativt lite pynt. Jeg synes at papirene er så nydelige at mer pynt ville vært overflødig!
Her er bidraget mitt:



På kortet har jeg brukt:

Papir: Bazzil og DCWV
Pynt: Roser fra min lokale hobbybutikk Anitas Hobby, blomst, sommerfugl fra Karen Marie Klip, halvperler og blonde fra Panduro

Kammerpikenes overraskelse #1

Kammerpikenes overraskelse #1 er som følger:

Kammerpikenes Overraskelse #1 er også "farget" av Valentine, vi ønsker rett å slett at du skal la deg inspirere av noe eller noen du er glad i. Hva du lager, er opp til deg.

Jeg har valgt å lage et kort og i forhold til fargevalg har jeg latt meg inspirere av våren. Jeg gleder meg sinnsykt til våren, men er glad for at solen skinner i dag og at snøstormen har gitt seg... Jeg har også latt meg inspirere av en venn jeg er glad i og som jeg ser altfor sjelden. Jeg savner henne og har lyst til å sende henne et kort for å vise at jeg setter pris på henne. Hun er langtidssykemeldt og jeg håper hun vil sette pris på å få et lite kort i posten.

Stemplene på kortet er fra hÄnglar & stÄnglar og Stempelglede. Jeg har for første gang brukt Distress Ink refillers til å fargelegge med. Det ble liksom ikke helt sånn som jeg hadde forestilt meg, men øvelse gjør mester sies det. Så da er det bare å fortsette å øve!

Her er kortet mitt:




søndag 14. februar 2010

Motivet - Week 6 challenge

Jeg har lenge hatt lyst på et stempel fra Motivet og er stadig innom bloggen for å kikke litt... I dag oppdaget jeg at de har et gratis digistempel liggende ute for nedlasting. Jeg lastet ned stempelet og har derfor laget et kort til utfordringen for uke 6. Stemplene fra Motivet er bare så nydelige, så jeg må se å få ut fingeren og få kjøpt meg noen stempler snart!

I have wanted a stamp from Motivet for a long time. Because of that I often take a look at the blog and today I discovered that there was a free digistamp to download!I have used the cute stamp to participate on the Week 6 challenge.

Her er mitt bidrag til denne ukens utfordring:

This is my take on this weeks sketch:

lørdag 13. februar 2010

Sketchy colors #10 - skisse

Her er mitt bidrag til ukens skisseutfordring hos Sketch colors. Jeg er alltid i siste liten, men sånn er det bare! Jeg begynte på kortet med min eldste snuppe i tankene. Hun blir 14 år i februar og er veldig glad i rosa. Nå er jeg litt mer i tvil. Litt for søtt for en 14-åring kanskje?

Nei, dette har jeg ikke tid til. Nå skal jeg lage mat og plassere meg godt i sofaen å se på OL! Heia Norge!!!

lørdag 6. februar 2010

Sketchy colors #9: Gratulerer

Mitt første bidrag på utfordringsbloggen Sketchy colours. De har denne uken hatt en fargeutfordring og fargene som skulle benyttes var rød og svart. Kortet har jeg laget til min søster og hun ga meg blomstene som er brukt i bursdagsgave. Hun hintet om at jeg gjerne måtte benytte blomstene på et kort til henne en gang... På kortet har jeg stort sett brukt restepapir og Bazzil. Stempelet er fra Magnolia og stakkars Tilda ble noe skeiv, men... Tallene har jeg klippet ut for hånd.

Friday Sketchers # 88: ..Gratulerer..

The challenge at Friday sketcher this week is to follow a sketch.

Her is my take on this weeks sketch:



I have used Bazzil and patterned paper from Panduro. The sentiment is from "Stempelglede" and the picture I don´t remember. Al of the embelisshment are from unknown manufactures. I haven´t used flowers and that is unusual for me.