søndag 21. februar 2010

Kammerpikenes overraskelse #1

Kammerpikenes overraskelse #1 er som følger:

Kammerpikenes Overraskelse #1 er også "farget" av Valentine, vi ønsker rett å slett at du skal la deg inspirere av noe eller noen du er glad i. Hva du lager, er opp til deg.

Jeg har valgt å lage et kort og i forhold til fargevalg har jeg latt meg inspirere av våren. Jeg gleder meg sinnsykt til våren, men er glad for at solen skinner i dag og at snøstormen har gitt seg... Jeg har også latt meg inspirere av en venn jeg er glad i og som jeg ser altfor sjelden. Jeg savner henne og har lyst til å sende henne et kort for å vise at jeg setter pris på henne. Hun er langtidssykemeldt og jeg håper hun vil sette pris på å få et lite kort i posten.

Stemplene på kortet er fra hÄnglar & stÄnglar og Stempelglede. Jeg har for første gang brukt Distress Ink refillers til å fargelegge med. Det ble liksom ikke helt sånn som jeg hadde forestilt meg, men øvelse gjør mester sies det. Så da er det bare å fortsette å øve!

Her er kortet mitt:
4 kommentarer:

Cathrine sa...

For et fantastisk flott kort! Nydelige, vårlige farger, digger det:) Og stempelet er jo sååå søtt, og i tillegg flott fargelagt!

Ha en fin søndag, og takk for at du deltar på bonusen vår!!:)

Klemmer fra Cathrine - Scrappekammeret.

Anette sa...

Så herlig kort du har laget! Flotte farger og nydelige tekster!
Takk for at du deltar hos Scrappekammeret!!
Klem fra Anette - kammerpike :)

Guro sa...

Virkelig vakkert og rent kort du har laget her! Ordentlig søtt og nydelig fargelagt.
Tusen takk for at du deltar :-)
Klem fra Guro på Scrappekammeret

Turid sa...

Så fint kort du har laga! Takk for titten i bloggen din!

Hilsen Turid