onsdag 14. april 2010

"Gratulerer"

Kortet nedenfor er laget til fire utfordringer. Det er laget med papirer fra Rayher og Ladybug and friends, stempelet er fra Magnolia og er fargelagt med Distress Ink reinkers... ...og det er virkelig ikke min greie. Jeg får det ikke til å se pent ut og jeg skulle ønske jeg snart finner ut hvilken teknikk som er best i forhold til fargelegging! Har brukt en formue på Prismacolour og Reinkers. Nå har jeg i tillegg bestilt meg Copics fra Papirloftet for å prøve disse. Kanskje det er lettere? De kommer i posten denne uken og jeg er spent på hvordan det går!!! :-). Blomsten på kortet har jeg laget selv. Punchen som er brukt er fra Martha Stewart og eller har jeg brukt brads, charms, bånd og halvperler til å pynte med. Teksten er skrevet ut fra PC.

The card is my take on four challenges. I have used paper from Rayher and ladybug and friends. The stamp is from Magnolia and I have used a Martha Stewart punch for the border. I have used false stitching on the card.

This is my take on the following challenges:

Stamp something - Stitch Something challenge
Just Magnolia - Punch it out
Friday Sketchers - sketch
Colour Create - Lilac, grey and white

5 kommentarer:

Jane sa...

Gorgeous card! love your lollipop flower! thanks for joining us at Just Magnolia. hugs, Jane xx

~Denise Lynn~ sa...

Beautiful card, love the purples! Thanks for sharing your creation with us at Just Magnolia this week. Hope to see you back again next week! :)

Janneke sa...

Beautiful card ;0)
Thanks for joining us at Friday Sketchers this week.

Janneke X

Dena sa...

Wow! Your card is stunning! I love it!
Thank you so much for joining us at Colour Create this week!
Hugs, Dena

Eiglas sa...

Cute card!
Thank you for coming over to play at Colour Create this week!
Hugs,
Eiglas (GDT)
x