tirsdag 31. august 2010

"Sketchy Colors #36"Her er mitt bidrag til utfordring #36 på Sketchy colors. Den gikk ut på å lage et prosjekt med fargene rød, oransje og gul.

Dette var bokstavlig talt en utfordring for meg. Foretrekker å bruke kun to farger på kortet mitt. I tillegg liker jeg nok best rosa og lilla. Innimellom dukker det opp noen andre farger også, men oransje!!!! Nei, den fargen tenker jeg sjelden på. Hadde lite papir og utstyr som var i fargene rød, oransje og gul. I tillegg så var det vanskelig med fargeleggingen da det bare lå en oransje farge blandt tusjene mine.

Men du verden, så morsomt dette har vært!

Jeg har brukt papir fra ukjent leverandør, stempel fra Shorty´n friends, tekststempel fra Kort og godt, blomsterstempel fra Stempelglede. Motivet og blomstene er fargelagt med Promarker, Copics og Touchmarker!

I tillegg til kortet vil jeg vise frem hva som lå i posten i dag! Det var en skikkelig tøff dag på jobben, så når jeg kom hjem, gledet jeg meg til å sette meg i sofaen med en god bok eller lignende ( etter å ha lagd middag, hjulpet til med lekser, vasket tøy og legging av barn...). Gleden var derfor stor da pakka mi fra Papirloftet og premien min fra Whiff of joy - utfordringen lå i postkassa! Jeg bestilte varene på søndag så jeg regnet med at de kanskje kom på torsdag! Nå skal jeg kose meg med ny-innkjøpt Magnolia - blad.Alt samlet...Premien min :-D

1 kommentar:

Marianne sa...

Hihi, jeg kjenner meg så igjen. Orange...er det en farge liksom????
Men du besto utfordringen med glans, og kortet ditt ble helt nydelig!!!
Takk for at du er med oss hos Sketchy Colors, og lykke til!
Klem, Marianne:)