søndag 13. juni 2010

Litt forskjellig...

Har vært stille fra meg, men har laget noe allikevel. Vi pusser opp og vi har bygd på huset. Jeg har nå fått et eget hobbyrom på 9 kvm!! Det er bare så deilig!!! Det har vært ferdig møblert i en uke og det er blitt min egen, lille hule...

Her kommer det noen bilder av ting og kort jeg har laget i det siste:Dette lyset har jeg pyntet med bilde som jeg har benyttet på et kort tidligere. Lyset og kortet var en gave til en kjær kollega som skulle slutte.
Jeg har nylig kjøpt Bind-it-all og har laget en "bok" til Spellbinders dies. Det er deilig å endelig ha et system på alle disse ringene... Sliter litt med å få spiralene runde og ikke ovale, men det kommer nok!Har også laget en mappe til stempeltrykk og vintagebilder. Fordi hobbyrommet er nytt er det rimelig orden i sakene, men kjenner jeg meg rett så sklir det ut etterhvert.

Dette ble et langt innlegg. det siste jeg har laget er to kort. På det ene laget jeg bakgrunnen selv. Ble ikke særlig fornøyd, men øvelse gjør mester. Det er veldig morsomt, så jeg kommer til å fortsette å prøve!!


Ingen kommentarer: