søndag 16. mai 2010

"Kammerpikenes ordtak - utfordring #7"

Utfordring #7 ved Scrappekammeret går ut på å bli inspirert av følgende ordtak: Eplet faller ikke langt fra stammen. Vi står helt fritt til å tolke ordtaket som vi vil. Denne gangen kjøres det to utfordringer: En for voksne og en for barn.

Sett i lys av at også barna mine kunne delta på utfordringen har jeg valgt å tolke ordtaket ut i fra at både jeg og snuppa på 7 år liker å holde på med papirhobby. Hun har mye utstyr som er sitt eget og det meste hun har er selvfølgelig rosa! Hun er kjempekreativ og synes det er morsomt å sitte for seg selv og pusle med papirer.

Her er Jenny (7 år) sitt bidrag:Kortet er laget til læreren hennes som skal slutte til sommeren. Hun synes det er kjempetrist og vil savne henne masse. Underlig nok så valgte hun IKKE rosa papirer til kortet. Papirene og pynten har hun valgt helt selv.

Her er mitt bidrag:Mitt kort er laget til en venninne som nettopp har tatt lappen. Jeg har valgt å ha samme sommerfugl på kortet som Jenny valgte. Min ble dessverre litt blass i fargen!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

To flotte kort! Jenny sitt var herlig med alle blomstene, og ditt var lekkert. Så stilig motiv du har brukt, snakk om å finne et som passer midt i blinken da!
Tusen takk for at dere deltar hos Scrappekammeret!
Klem, Yvonne

Guro sa...

Tusen takk for to flotte bidrag :-)
Nydelig pyntet Jenny, med masse fine farger.
Og veldig stilig kort fra deg også Emmeline! Stilig motiv. Veldig morsomt atdere begge hadde den blå sommerfuglen.
Klem fra Guro

linsal sa...

2 herlige kort!
så søtt at hun vil gi et kort til læreren sin, det blir hun nok veldig glad for!! :)
Og så likte jeg så godt fargene og oppsettet på kortet ditt margareth! nydelig :)
takk for at dere deltar på vår utfordring hos scrappekammeret!
klemmm fra Linda/linsal

Anette sa...

To kjempeflotte kort dere har laget! Kjempeflink datter du har! Jeg digger sommerfugler, så de blå sommerfuglene dere begge to har, var rålekre!!! Nyyydelige ;)
Tusen takk for deres bidrag hos Scrappekammeret!
Klem, Anette ;)