torsdag 29. oktober 2009

Winter Wonderland - week #22

I have discovered a ( for me) new challenge blog. Its called Winter Wonderland. Each sunday a new theme will be set. This weeks theme is up to those who participate!

Here is my blue christmas card:



Recipe:

Papers: Bazzil and unknown
Image: Printed out from the internet
Embellishment: flowers from Prima and Papirloftet, unknown charms, snowflake-brad and "bling",the lace from a local store
Other: The star is self made and the text is printed out from word, all the edges are scraped and distressed with Distress Inc.

Blogcandy hos "Beautiful moments"

Har oppdaget en utrolig talentfull scarpper. Camilla. Hun har nettopp rundet 20000 (!!!) besøkende og feirer dette med en flott blogcandy. Ta en titt i bloggen hennes for å finne inspirasjon. Hun lager utrolig mye fint!

onsdag 28. oktober 2009

Kveldssysler

Har lekt meg litt med heklenåla i kveld. Har heklet ulike blomster og stjerner som skal brukes på kort senere. Synes stjernene spesielt er aktuelle nå som det nærmer seg jul... Oppskriftene har jeg fra bøker og internett.

Her er kveldens lille resultat. Noene av blomstene/stjernene ser rosa ut, men er i virkeligheten lys beige:

Just Magnolia Challenge Blog - week 28

Here is my take on this weeks sketch at Just Magnolia. The sketch is made by Martine and you find it here.

This is the first time I participate!





The papers I have used are all last years leftovers. The most of them are unknown, except from Bazzil. The flowers are from Prima and Kort og Godt. The rest of the embellishment are unknown. I have also used punches from Martha Stewart and McGill.

søndag 25. oktober 2009

Julekort 2009 - "juleklem"

Dette er dagen for å forsøke nye ting! Har laget et dorullkjerne-kort ( eller hva det nå heter) for første gang. Det var morsomt, men tror jeg liker å lage større kort egentlig! Har kjøpt meg nye stempler fra Ladybug and friends og de er såå fine. Skulle noen ganger ønske at penger vokser på trær for det er vanskelig å nøye seg med bare litt...

Her er kortet mitt:



Kort Cup 2009

Har laget et kort til oppgave #4 på Kort Cup 2009. Kortcupen er i regi av Papirgleder.no/kreative sider. Trenger du inspirasjon eller lurer på noe er disse sidene utrolig hjelpsomme. Kan kose meg i lang tid med å lese artikler og se på bildene i galleriet!

Oppgave #4 går ut på å bruke bretteteknikk. Kortet må inneholde minst 3 bretter, men ellers er det opp til kreativiteten til den som deltar. Jeg har valgt å forsøke meg på et Tri-shutter-card for første gang.

Her er mitt bidrag:




Det første bildet er tatt med mitt lille compactcamera: Canon Ixus 800 IS.
Det andre bildet er tatt med min samboers speilreflekscamera med ekstern blitz: Canon EOS 50 D.

Ser du forskjellen? Ganske så stor, ikke sant!

søndag 18. oktober 2009

Sukkersøtt #57

Sukkersøtt har en skisseutfordring denne uken.

Skissen ser du her:



Og her ser du min tolkning av denne:



Oppskrift:

Kartong: Bazzil
Mønsterark: Basic Grey - Eskimo kisses
Blekk: Staz on - Jet Black
Stempel: Papirloftet
Pynt: Blomst - ukjent og Prima, brads - ukjent, bokstaver - Adornit, "Skilt" - Panduro, Blingswirl - Scrappers Choice
Teknikker: Kantene er svertet med colour Box - dark brown. Motivet er fargelagt med Prisma Colour. Scallop circle er kuttet ut med cuttlebug og Spellbinders nestabiolities og sirkelen er kuttet for hånd med hjelp av passer.

mandag 12. oktober 2009

3 julekort

Har brukt helgen til å lage 3 julekort...

Alle kortene er laget med mønsterark fra samme serie. Lverandør er ukjent, men de er kjøpt inn på Anitas hobby i Moss.





søndag 4. oktober 2009

Sukkersøtt - utfordring # 55

Her er ukas utfordring fra Sukkersøtt:

Lag et kort som glitrer!!! Hva som gjør kortet ditt glitrende er opp til deg, bare det glitrer:) I tillegg skal kortet denne gangen IKKE være firkantet. Altså verken kvadratisk eller rektangulært.

Kortet har jeg laget til en av mine beste venninner som har det tøft akkurat nå. Kortet skal sendes henne som en liten oppmuntring i hverdagen.

Kortet er påført glitter, men det synes ikke så godt på bildet!

Papir: Bazzil og Karen Marie Klip, fotokartong, resirkulert A4 fra Binders
Stempel: begge er fra Stempelglede: Min venn
Stempelpute: Stazon - timber brown, Distress ink - vintage photo
Annet: Charms - ukjent, halvperler hjerteformet - ukjent, eyelets - ukjent, ringer fra et gammelt smykke, bånd fra Panduro, tråd - ukjent
Teknikker: Noen av kantene er svertet Vintage photo, kantene på Scallop circle på forsiden er svertet med kritt, De store sirklene er kuttet ut på min Silhouette, de små er kuttet ut med Spellbinders nestabilities på Cuttlebug, blomstene er kuttet ut med retro flower punch, blomstene på stempelet er fargelagt med Prismacolor og siden påført glitterlim




lørdag 3. oktober 2009

StampARTic - skisseutfordring

Har laget et kort til Stampartics skisseutfordring. Skissen vi skulle følge var denne:



Kortet ble veldig søtt. Mye søtere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg visste at det skulle være rosa før jeg begynte for det er lagd til en jente som snart blir 7 år.
I tillegg krangler skjærebrettet mitt med meg... Den skjærer ofte skjevt og det er til tider veldig frustrerende. Håper det ikke kommer så godt frem på kortet...

Her er mitt bidrag:




Ark: Bazzil og ark fra Nille og ukjente rester
Stempel: hÄnglar og stÄnglar
Blekk: Stazon-jet black, Colorbox-dark brown
Annet: Blomster fra Prima og min lokale hobbybutikk i Moss: Anitas hobby, furu-kvist-punch,bånd ukjent
Teknikker: motivet er fargelagt med Prismacolour, kantene er svertet med Dark brown, gratulerer er skrevet ut fra word med font "Another typewriter"